Foleja e Gjelbër - Apartamenti A11 (Kati i 1-rë)

a11-1
a11-1a11-2


Specifikime

Apartament 2+1
Kati 1
115.6
17.3
132.9
285
Pak metra nga Sheshi Rilindja (Zogu i Zi), brenda një zone të qetë dhe të gjelbëruar me sipërfaqe të gjelbra, pemë të larta dhe lule sezonale. Aksesuar nga qëndrat dhe rrugët kryesore në Tiranë, Foleja gjendet në një oaz të qetë, mbrojtur nga zhurmat dhe ndotja e qytetit.
Zhytur mes një zone te gjelbër, rrethohet nga gjithë anët nga kurorat e pemëve, me gjelbërim të dendur në perimetrin e jashtëm, në kopshtin e brendshëm e gjithashtu në lartësi përreth kurorës së Folesë.
Apartamente të projektuara me cilësi të lartë për komfort optimal, me sipërfaqe racionale, komode, elitare, si dhe apartamente vila në kurorën e sipërme të Folesë së Gjelbër! Ambjentet komerciale dhe të shërbimit në katet e para, zyra, parkim, si dhe qënder SPA & Fitness!