DUPLEKS - C74'/C74" (Kati 7/8)

c74-prim1up
c74-prim1upc74-prim2upc74-second1c74-second2


Specifikime

DUPLEKS, Apartament 3+1, Apartamente Vila
Kati 7
180.4
27.8
208.2
330
Apartament Vilë i shtrirë në katin e Shtatë dhe të Tetë. E ka hyrjen ne katin e shtatë ku kemi dhe ambjentin e ndenjes dhe në katin e tetë fjetjen. Karakterizohet nga hapësira të bollshme, lartësi extra, gjelbërim i realizuar si në projekt.
Pak metra nga Sheshi Rilindja (Zogu i Zi), brenda një zone të qetë dhe të gjelbëruar me sipërfaqe të gjelbra, pemë të larta dhe lule sezonale. Aksesuar nga qëndrat dhe rrugët kryesore në Tiranë, Foleja gjendet në një oaz të qetë, mbrojtur nga zhurmat dhe ndotja e qytetit.
Zhytur mes një zone te gjelbër, rrethohet nga gjithë anët nga kurorat e pemëve, me gjelbërim të dendur në perimetrin e jashtëm, në kopshtin e brendshëm e gjithashtu në lartësi përreth kurorës së Folesë.
Apartamente të projektuara me cilësi të lartë për komfort optimal, me sipërfaqe racionale, komode, elitare, si dhe apartamente vila në kurorën e sipërme të Folesë së Gjelbër! Ambjentet komerciale dhe të shërbimit në katet e para, zyra, parkim, si dhe qënder SPA & Fitness!