DUPLEKS - C72'/C72" (Kati 7/8)
:    DUPLEKS, Apartament 2+1, Apartamente Vila
:    Kati 7
:    154.5
:    23.8
:    178.3
:    330
:    Apartament Vilë i shtrirë në katin e Shtatë dhe të Tetë. E ka hyrjen ne katin e shtatë ku kemi dhe ambjentin e fjetjes dhe në katin e tetë ndenjen. Karakterizohet nga hapësira të bollshme, lartësi extra, gjelbërim i realizuar si në projekt.
DUPLEKS - C73'/C73" (Kati 7/8)
:    DUPLEKS, Apartament 2+1, Apartamente Vila
:    Kati 7
:    142.6
:    22.0
:    164.6
:    330
:    Apartament Vilë i shtrirë në katin e Shtatë dhe të Tetë. E ka hyrjen ne katin e shtatë ku kemi dhe ambjentin e ndenjes dhe në katin e tetë fjetjen. Karakterizohet nga hapësira të bollshme, lartësi extra, gjelbërim i realizuar si në projekt.
DUPLEKS - C74'/C74" (Kati 7/8)
:    DUPLEKS, Apartament 3+1, Apartamente Vila
:    Kati 7
:    180.4
:    27.8
:    208.2
:    330
:    Apartament Vilë i shtrirë në katin e Shtatë dhe të Tetë. E ka hyrjen ne katin e shtatë ku kemi dhe ambjentin e ndenjes dhe në katin e tetë fjetjen. Karakterizohet nga hapësira të bollshme, lartësi extra, gjelbërim i realizuar si në projekt.
DUPLEKS - C82'/C82" (Kati 8/7)
:    DUPLEKS, Apartament 3+1, Apartamente Vila
:    Kati 8
:    203.3
:    31.3
:    234.6
:    330
:    Apartament Vilë i shtrirë në katin e Shtatë dhe të Tetë. E ka hyrjen në katin e tetë ku kemi dhe ambjentin e ndenjes dhe në katin e shtatë fjetjen. Karakterizohet nga hapësira të bollshme, lartësi extra, gjelbërim i realizuar si në projekt.
Foleja e Gjelbër - Apartamenti A11 (Kati i 1-rë)
:    Apartament 2+1
:    Kati 1
:    115.6
:    17.3
:    132.9
:    285
Foleja e Gjelbër - Apartamenti A12 (Kati i 1-rë)
:    Apartament 2+1
:    Kati 1
:    108.1
:    16.2
:    124.3
:    285
Foleja e Gjelbër - Apartamenti A13 (Kati i 1-rë)
:    Apartament 1+1
:    Kati 1
:    71.4
:    10.7
:    82.1
:    285
Foleja e Gjelbër - Apartamenti A14 (Kati i 1-rë)
:    Apartament 3+1
:    Kati 1
:    121.1
:    18.1
:    139.2
:    285
Foleja e Gjelbër - Apartamenti A21 (Kati i 2-të)
:    Apartament 2+1
:    Kati 2
:    115.6
:    17.3
:    132.9
:    285
Foleja e Gjelbër - Apartamenti A22 (Kati i 2-të)
:    Apartament 2+1
:    Kati 2
:    108.1
:    16.2
:    124.3
:    285
Foleja e Gjelbër - Apartamenti A24 (Kati i 2-të)
:    Apartament 3+1
:    Kati 2
:    121.1
:    18.1
:    139.2
:    285
Foleja e Gjelbër - Apartamenti A31 (Kati i 3-të)
:    Apartament 2+1
:    Kati 3
:    115.6
:    17.3
:    132.9
:    285
Rezultatet 1 - 12 nga 122