FOLEJA E GJELBËR

Foleja e Gjelber, është banesa që ofron cilësinë e të jetuarit në një kopësht në mes të qytetit. Në intimitetin dhe qetësinë e zonës së brendshme menjëherë pranë sheshit Rilindja (Zogu i ZI), Foleja e Gjelbër ofron standartin e ri të banesës me gjithë cilësitë e nevojshme për të jetuarin në komfortin optimal të një banese. Studiuar me orientimin e ambjenteve për diellëzim maksimal si dhe ajrosje natyrale jo vetëm të ambjenteve të banimit por edhe shkallëve e korridoreve të përbashkëta, Foleja e Gjelbër arrin të ofrojë me standart të ri në vend, atmosferën e ngrohtë të shtëpisë tuaj ideale. Komoditeti i ofruar nga kualiteti i përzgjedhur i materialeve ndërtimore dhe detajet cilësore për rritjen e efiçensës energjitike e bëjnë më tej shtëpinë brënda Folesë së Gjelbër folenë ideale për familjen tuaj.